BURSA / OSMANGAZİ - Bilge Malcıoğlu İlkokulu

Haz

Mrt

28.02.2023 salı günü Friendship Academy isimli e-twinning projesi kapsamında güvenli internet kullanımı üzerine öğrencilere eğitim verildi.

Mrt

Friendship Academy" isimli projemiz Ocak ayında başlamıştır. Projemizin teması arkadaşlıktır. Türkiye ve Polonya koordinatörlüğündeki projemizde Romanya, Yunanistan, İtalya , İspanya ve Kuzey Makedonya 'dan ortak okullar yer almaktadır. Proje kapsamında öğrencilerimiz Ocak ayında avatar hazırlayarak bu avatarlari konuşturarak kendilerini tanıttılar, maske hazırladılar ,proje logosunu seçtiler , her ülkenin dilinde birbirlerinin yeni yıl dileklerini ilettiler. Şubat ayı içerisinde de depremzede arkadaşları için not yazdılar, poster hazırladılar , güvenli internet kullanımı hakkında eğitim aldılar. Projemiz Haziran ayına kadar devam edecektir.

Nis

Vantrolog ve kukla sanatçısı   Gülçin SEVİNÇ'e gösterisi için çok teşekkür ederiz.Çocuklar çile'i çok sevdi.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında gönderilen spor malzemeleri seti öğrencilerimizle buluştu.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Toplantısı İle Yeni Döneme Başladık

Tem

Haz

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI'NDAN GÖREVLENDİRELEN ANTRENÖR EŞLİĞİNDE BADMİNTON FAALİYETLERİMİZ 1.2.SINIFLAR İÇİN BAŞLAMIŞTIR.PAZARTESİ VE CUMA GÜNLERİ 11.00-12.40 SAATLERİ ARASI KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ.KURSUMUZ YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEKTİR.